8.9 C
New York
štvrtok, 19 septembra, 2024
spot_img
More

    Latest Posts

    Veľkonočný program 29.3. – 1.4.2024 v AQUACITY POPRAD

    AquaCity Poprad je svetom zábavy, relaxu a oddychu. Súčasťou Aquaparku je 13 vonkajších a vnútorných bazénov s termálnou vodou s teplotou 28°C – 38°C, tobogany a viac ako 350 vodných atrakcií. Voda v AquaCity pochádza z prírodného podzemného zdroja a privádza sa do areálu. Technologickým procesom sa z teploty 50°C ochladzuje na 36 až 38°C. Bazény majú antikorový povrch, aby sa minimalizovala potreba používania chlóru.  Na jej dezinfekciu sa využíva UV žiarenie, čím je šetrná k pokožke i k očiam. Voda v termálnych bazénoch pramení z hĺbky 1300m a obsahuje viac ako 20 rôznych minerálov priaznivo pôsobiacich na zdravie človeka. Pomáha pri problémoch s pohybovým a dýchacím ústrojenstvom, krvnému obehu, nervovej sústave a má aj priaznivé kozmetické účinky.

    Vynikajúca nálada, smiech a žiadna nuda. A to pod taktovkou animátorov AquaCity Poprad, ktorí sa počas víkendov a v lete každý deň starajú o zábavný program pre deti. Mini diskotéka s rozprávkovými maskotmi, rôzne tvorivé súťaže a hry, olympiáda, kreatívne dielne, detský Mini Club, maľovanie na tvár alebo modelovanie balónikov. To je len zopár častí zaručeného zážitku a spokojnosti každého dieťaťa. Veľkou výhodou je, že v AquaCity Poprad sa nenudia ani rodičia. Pre dospelých sú v AquaCity Poprad pripravené športové turnaje, aktivity, večerné kvízy, súťaže alebo športové či tanečné cvičenie v bazéne. V AquaCity Poprad si každý vyskúša Fit aquagym a môže sa stať aj Mr. Bombasticom. 

    Oheň a voda. Dva základné prvky elementov života. Doprajte si vnútornú a fyzickú rovnováhu v AquaCity Poprad Fire & Water Wellness & Spa. Energia vody a ohňa je čistá, silná a nepoddajná. Pochádzajú z hlbín vesmíru a aj keď sú od seba odlišné, jeden bez druhého nemôžu existovať. Najväčšie dvojpodlažné wellness centrum na Slovensku Fire & Water Wellness & Spa každého očarí širokou ponukou výnimočných wellness služieb. Nájdete v ňom rôzne druhy sáun a inhalačných miestností, ceremoniálnu saunu so saunovými show, oddychové miestnosti, ľadovú jaskyňu, relaxačný bazén, zátoku lásky alebo vírivku. Počas wellness pobytu sa každý môže osviežiť v 14m dlhom Wellness bare s ponukou zdravých ovocných štiav, wellness nápojov alebo smoothies. Moderný a nadčasový dizajn wellness centra, efektné farebné osvetlenie, zlaté obklady v saunách ulahodia každému oku a zaručia každému návštevníkovi poriadny relax a nezabudnuteľný zážitok.

    To všetko len v AquaCity Poprad. Jedinečnom športovo-zábavnom centre pod Tatrami.

    admin.

    PR

     

    Latest Posts

    Nepremeškajte

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.