8.9 C
New York
štvrtok, 19 septembra, 2024
spot_img
More

    Latest Posts

    Bodyart Press prináša kontraverzné knižné publikácie

    Už v minulosti mnohé knihy skončili v plameňoch. Zväčša sa to týkalo kontravezných kníh ale nielen ich.  Kritické myslenie ľudstva však mnohé kontroverzné knihy ocenilo. Aj keď nie hneď ale časom.

    Aj človek, čo príliš nesleduje dianie okolo seba, už musel zbadať, že extrémizmus je posledné roky na vzostupe. S migrantmi či bez nich, spoločnosť nabrala nezdravý smer, kedy začala v myslení ľudí v dôležitých životných aj spoločenských otázkach prevládať iracionalita, čo bola len ďalšia voda na mlyn fanatikom. Boj alebo naopak podpora týchto tendencií sa preniesli aj na knižný trh na Slovensku a v Česku.

    Jednou z ciest, ako pomerne účinne brániť šíreniu rasizmu, fašizmu a iných extrémnych prúdov myslenia, je osveta a vyvracanie mýtov, stereotypov, hoaxov či lží.

    Niektoré vydavateľstvá, resp. ich edície, si zvolili cestu publikovania kompletných textov. Tieto boli následné „ošetrené“ a to tým spôsobom, že do nich bol pridaný aparát pozostávajúci z rôznych poznámok či komentárov, prípadne celých štúdií. Ich autormi sú zväčša fundovaní historici či iní relevantní odborníci.

    Jedným z takýchto vydavateľstiev je aj aj vydavateľstvo Bodyart Press a to napriek tomu, že názory na toto vydavateľstvo sa rôznia. Naštastie však žijeme v Eúropskej demokratickej únii.

    Jednými z najnovších titulov tohto vydavateľstva sú aj knihy nové knihy autorov Petr Bystroň – Udělejme Evropu opět skvělou a Pauwels Jacques R. – Mýtus dobré války

    Publikácie aj možné zakúpiť si na e-shope vydavateľstva TU

    PR

    Latest Posts

    Nepremeškajte

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.